Een sneak peak van de opnames die het team van Lifestyle for pets onlangs maakte op Paardensportcentrum Lichtenvoorde. In dit fragment met Ester Blekkink, Joyce Roemaat en ik op Sniper HVL (Orestus VDL).

Inmiddels heb ik alle drie items (dressuur, springen en verzorging) mogen zien, waarbij Giovanni WS (Ampere) ook in actie komt, en het ziet er super uit! Ook topgroom Renate Rensing komt aan het woord.

Binnenkort te zien op de website van Lifestyle for pets!

Lifestyle for pets

Een sneak peak van de opnames die het team van Lifestyle for pets onlangs maakte op Paardensportcentrum Lichtenvoorde. In dit fragment met Ester Blekkink, Joyce Roemaat en ik op Sniper HVL (Orestus VDL). Inmiddels alle items mogen zien en het ziet er super uit! Ook topgroom Renate Rensing komt aan het woord. Binnenkort te zien op de website van Lifestyle for pets!

Geplaatst door Wendy Scholten Horses op dinsdag 4 april 2017